Радојичић и даље предсједник Градског одбора

Срна
Радојичић и даље предсједник Градског одбора

Бањалука - Предсједник Извршног одбора Главног одбора СНСД-а Небојша Радмановић изјавио је Срни да Игор Радојичић није поднио оставку на мјесто предсједника Градског одбора СНСД-а Бањалука.

"Поводом бројних спекулација које се дешавају већ можда мјесец-два, а нарочито оне које су се чуле јуче да је Игор Радојичић напустио, односно поднио оставку на мјесто предсједника Градског одбора, желим да наставим оно што сам јуче рекао, а рекао сам да не вјерујем да се то десило. Данас тврдим да се то није десило", рекао је Радмановић.

Он је истакао да је руководство странке јутрос разговарало са Радојичићем, којег сматрају својим чланом.

"Он то и јесте, предсједник је Градског одбора и потпредсједник СНСД и увјерили смо се јутрос, након анализе укупног стања и у функцији припрема Сабора СНСД-а, да Игор Радојичић остаје члан СНСД", нагласио је Радмановић.

Он је напоменуо да се могу јавити нове спекулације, будући да ће у наредним данима, када се још врше припреме за Сабор СНСД-а, Радојичић бити на годишњем одмору.

"Али, руководство странке рачуна на Радојичића у будућности. Он нас је увјерио да је и сада и убудуће предсједник Градског одбора и потпредсједник СНСД", закључио је Радмановић.

Радојичић је на "Твитеру" потврдио да је данас имао дуг и отворен разговор са предсједником Милорадом Додиком и сарадницима о будућим активностима СНСД-а.

"Нарочита пажња у разговору посвећена је даљем успјешном раду Градске организације СНСД-а у Бањалуци и припремама за Сабор. Критички осврт на стање", написао је Радојичић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана