Radojičić: Očekujemo uvjerljivu pobjedu na izborima

Srna
Radojičić: Očekujemo uvjerljivu pobjedu na izborima

Banjaluka - Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka Igor Radojičić rekao je večeras da SNSD u ovom gradu očekuje pobjedu za sva četiri nivoa vlasti na izborima iduće godine jer bi sve drugo bilo potpuno nerealno.

"Ova 2017. godina za SNSD u Banjaluci bila je vrlo dobra godina, a od stranačkih poslova završili smo unutarstranačke izbore i izabrali novi Gradski odbor, a u martu smo odnijeli uvjerljivu pobjedu na izborima za savjete mjesnih zajednica u čitavom gradu", rekao je Radojičić novinarima nakon tradicionalnog novogodišnjeg prijema Gradskog odbora SNSD-a.

Radojičić je rekao da predstavnici ove stranke imaju izuzetno mnogo rezultata u 2017. godini u gradu Banjaluka, zbog čega mogu izaći zadovoljni pred svoje članove i aktiviste.

"U idućoj godini imamo dosta planova", rekao je Radojičić, navodeći da će se u komunalnoj infrastrukturi dosta toga rješavati po prioritetima građana.

Radojičić je rekao da večeras na određen način počinju aktivnosti Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka za iduću godinu i da je ovo već prva faza ranih priprema za izbore 2018. godine.

Tradicionalnom novogodišnjem prijemu prisustvovali su potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović, članovi Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka, aktivisti, predsjednici rejonskih odbora i savjeta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana