Радојичић: Очекујемо увјерљиву побједу на изборима

Срна
Радојичић: Очекујемо увјерљиву побједу на изборима

Бањалука - Предсједник Градског одбора СНСД-а Бањалука Игор Радојичић рекао је вечерас да СНСД у овом граду очекује побједу за сва четири нивоа власти на изборима идуће године јер би све друго било потпуно нереално.

"Ова 2017. година за СНСД у Бањалуци била је врло добра година, а од страначких послова завршили смо унутарстраначке изборе и изабрали нови Градски одбор, а у марту смо однијели увјерљиву побједу на изборима за савјете мјесних заједница у читавом граду", рекао је Радојичић новинарима након традиционалног новогодишњег пријема Градског одбора СНСД-а.

Радојичић је рекао да представници ове странке имају изузетно много резултата у 2017. години у граду Бањалука, због чега могу изаћи задовољни пред своје чланове и активисте.

"У идућој години имамо доста планова", рекао је Радојичић, наводећи да ће се у комуналној инфраструктури доста тога рјешавати по приоритетима грађана.

Радојичић је рекао да вечерас на одређен начин почињу активности Градског одбора СНСД-а Бањалука за идућу годину и да је ово већ прва фаза раних припрема за изборе 2018. године.

Традиционалном новогодишњем пријему присуствовали су потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић, чланови Градског одбора СНСД-а Бањалука, активисти, предсједници рејонских одбора и савјета.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана