Radojičić: Dogodine u Ramićima 12 novih preduzeća

Srna
Radojičić: Dogodine u Ramićima 12 novih preduzeća

Banjaluka - Kandidat koalicije SNSD-DNS-SP-Ujedinjena Srpska za gradonačelnika Banjaluke na lokalnim izborima Igor Radojičić večeras je na javnoj tribini u Dragočaju poručio da se na tom području nalazi nova industrijska zona u Ramićima, gdje bi iduće godine trebalo da uđe novih 12 preduzeća.

Radojičić je rekao da bi u tim firmama trebalo da se zaposli nekoliko stotina radnika.


"Grad istovremeno treba da radi na dovođenju desetak novih preduzeća u istu zonu, kao i da nastavi da radi i u drugim industrijskim zonama kao što je ona u Incelu", rekao je novinarima Radojičić.

On je naveo da gradski poslovni prostori, kojih ima na više mjesta, treba da, između ostalog, budu u funkciju stvaranja novih malih preduzeća u oblasti informacionih tehnologija, gdje postoje potrebe za novo zapošljavanje.

Radojičić je naglasio da će raditi i na pojednostavljivanju procedura i prilagođavanju Gradske uprave na promjene u sistemu podsticaja, što će, kako je naveo, takođe omogućiti kvalitetno zapošljavanje u Banjaluci.

On je zahvalio svim građanima Srpske koji su 25. septembra izašli na referendum o Danu Republike.

Na izuzetno posjećenoj tribini SNSD-a kod škole u Dragočaju promovisani su kandidati i stranački program za lokalne izbore.

Skupu su prisustvovali nosilac odborničke liste SNSD-a na lokalnim izborima Srđan Amidžić, bivši gradonačelnik Banjaluke i narodni poslanik Dragoljub Davidović i drugi.

Završna konvencija SNSD-a biće održana u četvrtak, 29.septembra u banjalučkoj Sportskoj dvorani "Borik", kada će biti predstavljeni kandidati te stranke za odbornike, načelnike i gradonačelnike.

Lokalni izbori biće održani 2. oktobra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana