Radojičić: Banjaluka ima perspektivu i šansu za život i razvoj

Srna
Radojičić: Banjaluka ima perspektivu i šansu za život i razvoj

Banjaluka - Kandidat SNSD-DNS-SP-a za gradonačelnika Banjaluke Igor Radojičić izjavio je večeras da je osnova izbornog programa "Banjaluka 2025" da pokaže da Banjaluka ima perspektivu i šansu da se može računati na normalan život, zaposlenje i razvoj.

"To je i glavna poruka ovog programa - Banjaluka u novoj fazi razvoja, a u njemu su obrađeni svi segmenti koji obuvataju od kolijevke do starijeg doba, a naročito je dosta toga obrađeno kada je riječ o mladima", rekao je Radojičić novinarima učestvujući na konvenciji Mladih socijaldemokrata Banjaluke.


On je naveo da su u programu obrađeni i segmenti novih mjesta u vrtićima, poboljšanju uslova u osnovnim školama, pitanja koja se tiču sportskih igrališta i dvorana, nekoliko lokacija koje treba obezbijediti za visokoškolske ustanove.

"Posebno su definisana pitanja u vezi sa uslovima zapošljavanja, gdje je važan segment programa dat podršci samozapošljavanju, kao i podršci modernim tehnologijama i profesionalnoj orijentaciji", naveo je Radojičić.

Predsjednik Mladih socijaldemokrata Banjaluke Aleksandar Buzaković rekao je da cilj konvencije predstavljanje izbornog dokumenta koji su radili mladi aktivisti i u njegovoj izradi su birali politike koje će njihovi mladi odbornički kandidati zastupati.

"Politikama koje smo radili pokriveni su svi sektorski problemi mladih - od studentskog standarda do zaposlenja, kulture, sporta, zdravlja", naveo je Buzaković.

Konvenciji su prisustvovali i potpredsjednik SNSD-a i predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović i ministar unutrašnjih poslova Dragan Lukač.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana