Прекинута утакмица у Подгорици! VIDEO

Глас Српске
Прекинута утакмица у Подгорици! VIDEO

Подгорица - Утакмица између Црне Горе и Русије прекинута је у 67. минуту по други пут и дефинитивно неће бити настављена, преносе локални медији.

Меч у Подгорици већ је прекинут на самом старту када је голман Игор Акинфејев у главу погођен бакљом која је долетјела са трибине.

Меч је настављен, али је средином другог полувремена услиједио потпуни прекид, пошто је судија истакао да играчи неће поново излазити на терен уколико дође до другог инцидента.

Послије пријаве једног од руских репрезентативаца дошло је и до сукоба играча на терену. Након што је спикер неколико пута упозоравао да се неће толерисати ни најмањи инцидент, руски играч Дмитри Комбаров је пријавио да је погођен и судија Ајтекин је одмах показао играчима да крену ка свлачионици.

Већ у првом минуту репрезентативци обије екипе повукли су се у свлачионице, а Акинфејев је пребачен директно у Клинички центар Црне Горе и у свјесном је стању. Он је задржан на опсервацији у Клиничком центру, изгорио му је дио косе од бакље.

У међувремену, дошло је и до кошкања између навијача Црне Горе и Русије на јужној трибини.

Вођа навијача Црне Горе се извинио путем разгласа и напоменуо да је хулиган идентификован.

Меч квалификација за ЕУРО 2016. године имао је лошу увертиру јер је два сата прије почетка дошло до навијачких нереда. Око два сата прије почетка у Подгорици дошло је до навијачких инцидената у центру града.

Група од педесетак навијача репрезентације Русије окупила се на Тргу републике, гдје је једно вријеме пјевала руске пјесме, а потом покушала да запали заставу САД, што је спречила полиција.

Са трга се могло чути и скандирање "Русија и Србија, браћа заувијек", јавиле су подгоричке "Вијести".

Затворено је више улица у центру града, а због важности утакмице полиција је предузела опсежне мјере безбједности.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана