Представнички дом изгласао неповјерење Савјету министара

N1
Представнички дом изгласао неповјерење Савјету министара

Сарајево - Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ на данашњој сједници изгласао је неповјерење Савјету министара БиХ након представљеног извјештаја о раду. 17 заступника је гласало 'за', 21 'против', 1 је био 'суздржан'.

Извјештај није добио већину Представничког дома. Предсједавајући Савјета министара БиХ Денис Звиздић данас је посланицима у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ представио извјештај о раду Савјету министара БиХ.

Звиздић је говорио о динамизирању активности европских интеграција, економском расту и развоју, активирању МАП-а, владавини права и борби против организованог криминала, корупције и свих облика екстремизма те јачању регионалне и међународне сарадње.

Он је казао да је Савјета министара БиХ у 2016. години радило активно, вриједно и конзистентно, а према мишљењу домаћих и међународних представника институција - радило је врло успјешно.

Звиздић је поновио да је 2016. година најуспјешнија европска година за БиХ.

Денис Звиздић је парламентарцима представио резултате рада Савјета министара, а презентовао је и цитате европских представника о значајном напретку БиХ на путу ка Европској унији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана