Полиција у Требињу ради на провјеравању навода из пријаве Драшковића

Срна
Полиција у Требињу ради на провјеравању навода из пријаве Драшковића

Требиње - Требињска полиција провјерава информацију о фалсификовању потписа и писма предсједника Концерна "Свислајон-Таково" Родољуба Драшковића, објављеном на појединим порталима у коме је подржао кандидатуру актуелног градоначелника Славка Вучуревића.

Портпарол Центра јавне безбједности /ЦЈБ/ Требиње Јована Цвијетић новинарима је потврдила да полиција ради по пријави коју су запримили синоћ око 20.00 часова.


Након сат времена од објаве информације на појединим порталима Драшковић је демантовао да подржава било ког политичког субјекта, те да је објављено писмо које је наводно стигло од њега "чисти фалсификат".

Власник и главни уредник портала који је први објавио наводну Драшковићеву подршку Вучуревићу јутрос је упутио извињење читаоцима уз образложење "да се радило о дезинформацији, те да је то демантовао лично Родољуб Драшковић".

У извињењу се подсјећа да је на мејл тог портала "стигло наводно писмо господина Родољуба Драшковића, на коме су стајали његов наводни потпис, као и печат концерна жСвислајонж".

"Надамо се да објава спорног чланка није проузроковала никакву штету, примарно господину Родољубу Драшковићу, његовој компанији и пословању, а нашим читаоцима још једном се извињавамо на објави непровјерене и нетачне информације", наводи се у извињењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана