Počeo remont u banjalučkom PDP-u

Ž. D.
Počeo remont u banjalučkom PDP-u

Banjaluka - Šef radne grupe PDP-a za reorganizaciju banjalučkog odbora ove stranke Igor Crnadak rekao je juče da razmatraju situaciju i preduzimaju aktivnosti kako bi prevazišli probleme i ojačali odbor.

- U srijedu uveče imali smo sastanak i imaćemo još niz sastanaka na kojima ćemo raditi na ovom pitanju. Stvari idu u dobrom smjeru i 19. februara održaću konferenciju za novinare na kojoj ćemo obavijestiti javnost o onome što je dogovoreno - rekao je Crnadak.

On je zadužen za donošenje odluka iz nadležnosti Gradskog odbora PDP-a Banjaluka nakon što se sa čela odbora povukao Zoran Talić, koji je napustio stranku zajedno sa koleginicom iz gradske Skupštine Tatjanom Čičić-Odžaković. Radna grupa ima rok da do maja završi posao u vezi sa reorganizacijom.

Talić je u otvorenom pismu građanima obrazložio svoju odluku da napusti PDP i obrušio se na lidera stranke Branislava Borenovića i njegove najbliže saradnike. On ih je optužio da rade isključivo u sopstvenom interesu, a da PDP preživljava kao politička ljuštura nekadašnjeg PDP-a. Odlaskom Talića i Čičić-Odžaković, PDP je pao na samo jednog odbornika u gradskoj Skupštini - Draška Stanivukovića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana