Почео ремонт у бањалучком ПДП-у

Ж. Д.
Почео ремонт у бањалучком ПДП-у

Бањалука - Шеф радне групе ПДП-а за реорганизацију бањалучког одбора ове странке Игор Црнадак рекао је јуче да разматрају ситуацију и предузимају активности како би превазишли проблеме и ојачали одбор.

- У сриједу увече имали смо састанак и имаћемо још низ састанака на којима ћемо радити на овом питању. Ствари иду у добром смјеру и 19. фебруара одржаћу конференцију за новинаре на којој ћемо обавијестити јавност о ономе што је договорено - рекао је Црнадак.

Он је задужен за доношење одлука из надлежности Градског одбора ПДП-а Бањалука након што се са чела одбора повукао Зоран Талић, који је напустио странку заједно са колегиницом из градске Скупштине Татјаном Чичић-Оџаковић. Радна група има рок да до маја заврши посао у вези са реорганизацијом.

Талић је у отвореном писму грађанима образложио своју одлуку да напусти ПДП и обрушио се на лидера странке Бранислава Бореновића и његове најближе сараднике. Он их је оптужио да раде искључиво у сопственом интересу, а да ПДП преживљава као политичка љуштура некадашњег ПДП-а. Одласком Талића и Чичић-Оџаковић, ПДП је пао на само једног одборника у градској Скупштини - Драшка Станивуковића.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана