Pavlović: I dalje sam član Senata, Duško Tomić zloupotrijebio moj potpis

Srna
Pavlović: I dalje sam član Senata, Duško Tomić zloupotrijebio moj potpis

Bijeljina - Predsjednik Kompanije "Slobomir" Slobodan Pavlović demantovao je danas informaciju da podnosi ostavku na mjesto senatora u Senatu Republike Srpske, koju su prenijeli pojedini mediji i objavili određeni akt koji, navodno, predstavlja tekst ostavke, naglasivši da je riječ o teškoj neistini.

"Pomenuto i prikazano pismo sa mojim potpisom predstavlja grubu manipulaciju advokata Duška Tomića, koji me je obmanuo zloupotrijebivši moj potpis namijenjen u potpuno drugu svrhu. Takođe sam iznenađen da se ovo iskonstruisano pismo pojavilo u javnosti", naveo je Pavlović u saopštenju.


Pavlović je rekao da ne ulazi u političke i druge motive zbog kojih je Duško Tomić počinio ovaj akt, jer se nikad nije bavio politikom niti se svrstavao u bilo koju političku opciju, te naglasio da želi da demantuje sadržaj spornog pisma.

On je naveo da ponavlja svoj dobro poznati stav da izuzetno poštuje instituciju predsjednika Republike Srpske i predsjednika Republike Milorada Dodika lično, te da je ponosan i počastvovan što je član Senata Republike Srpske.

"Ova dezinformacija i manipulacija ne može uticati na moje jasno iskazano opredjeljenje da i dalje budem član Senata Republike Srpske. Inače, već duže vremena izložen sam nasrtajima raznih zlonamjernika i mešetara na moju ličnost i poslovanje mojih kompanija koje zapošljavaju oko 700 radnika, a naročito banke, i to evo i po treći put kada je u toku dokapitalizacija", naveo je Pavlović u saopštenju.

On je naglasio da želi da se izvini i predsjedniku Republike Srpske i članovima Senata zbog eventualne neprijatnosti koje su mogli imati zbog, kako je rekao, ciljanih zlonamjernih konstrukcija pomenutog advokata mešetara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana