Pavić: Politika u interesu građana

Srna
Pavić: Politika u interesu građana

Zvornik - Predsjednik Demokratskog narodnog saveza /DNS/ Marko Pavić ocijenio je da je do sada Regionalni odbor DNS-a u Zvorniku svojim radom pokazao da zastupa politiku u najvišem interesu građana i da sa takvom politikom treba da nastavi.

Pavić je, prije početka sastanka Regionalnog odbora DNS-a u Zvorniku, rekao novinarima da rukovodstvo DNS-a daje punu podršku Gradskoj organizaciji Zvornik i cijeloj regiji Birča jer smatra da ta regija zaslužuje u DNS-u posebno mjesto.


"Dajemo punu podršku Gradskoj organizaciji DNS-a Zvornik i svih opštinskih organizacija DNS-a sa područja zvorničke regije i ovdje smo da upoznamo naše članstvo o najaktuelnijim pitanjima u Republici Srpskoj, BiH i šire jer se, zaista, događaji smjenjuju kao na traci", rekao je Pavić.

On je naglasio da DNS radi u kontinuitetu i sa svojim članstvom i građanima i dodao da je ovo izborna godina u kojoj su, što je normalno, aktivnosti pojačane jer ima dosta stvari koje treba završiti prije početka izborne kampanje.

"U Zvorniku, jednoj od najjačih gradskih organizacija DNS-a, očekujemo veliki rast i daleko veći broj izabranih odbornika", rekao je Pavić i dodao da na regionalnom principu DNS održava sastanke na kojima se članstvo upoznaje o odlukama najviših organa stranke, ali i promoviše program DNS-a za ovu izbornu godinu.

Potpredsjednik DNS-a Spomenka Stevanović rekla je da je Regionalni odbor Zvornik postavio cilj da u svakoj opštini sa birčanske regije na ovim izborima osvoji što više odborničkih mandata, da zajednički kandidati DNS-a za načelnike opština pobijede, a posebno da pobijedi kandidat DNS-a za načelnika opštine Bratunac.

"Na Glavnom odboru DNS-a postavili smo cilj da na lokalnim izborima dobijemo 100.000 glasova, najmanje 150 odbornički mandata i pobjedu većine naših kandidata za načelnike gradova i opština, te da Regionalni odbor Zvornik značajno učestvuje u ukupnim izbornim rezultatima na nivou Republike Srpske", rekla je Stevanovićeva.

Regionalnom odboru DNS-a prisustvovali su visoki funkcioneri stranke Lejla Rešić, Dane Malešević, Neđo Trninić, Dragomir Jovičić, Dragutin Rodić i drugi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana