Павић: Политика ДНС-а прихваћена у народу

Срна
Павић: Политика ДНС-а прихваћена у народу

Зворник - Предсједник ДНС-а Марко Павић изјавио је вечерас су Зворнику да се политика ДНС-а заснива на поштивању Дејтонског мировног споразума и на томе да нема преношења надлежности са Републике Српске на ниво БиХ.

Павић је прије почетка предизборне трибине ДНС-а у Зворнику, на којој су представљени одборнички кандидати за Скупштину града, рекао новинарима да су грађани са пуно повјерења прихватили политику ове странке према НАТО, ЕУ и Србији.


"Грађани су нарочито прихватили политику ДНС-а према јавним добрима која се односи на неприхватање приватизације и продаје јавних добара као што су шуме, вода, електрична енергија и земља", рекао је Павић.

Он каже да би на бази тих јавних добара требало градити прерађивачке капацитете и тако запошљавати људе, чиме се онемогућавају стране компаније да купују јавна добра.

Павић је истакао да је политика ДНС-а, која је заснована на истини, прихваћена у народу и да ова партија сваке године има све више чланова.

"То очекујемо и на овим локалним изборима у Зворнику, јер је овај град једно од упоришта ДНС-а већ дуго времена и очекујемо да овдје заједно са нашим коалиционим партнерима направимо власт која ће трајно доносити добро Зворнику и Републици Српској", рекао је Павић.

Он је нагласио да ће ДНС заједно са коалиционим партнерима СНСД-ом и СП-ом подржати заједничког кантидата за градоначелника Зворника Зорана Стевановића.

Носилац одборничке листе ДНС-а за Скупштину града Споменка Стевановић рекла је да ДНС у Зворнику очекује најмање 5.000 гласова и шест одборника у Градској скупштини, подсјетивши да у локланом парламенту ова партија има сада четири одборника.

"Ово кажем због тога јер смо имали огроман прилив нових чланова који су препознали политику ДНС-а", рекла је Стевановићева, која је потпредсједник ДНС-а.

Она је нагласила да ДНС има изборни програм којим су лоциране све потребе и проблеми града Зворника и понуђена конкретна рјешења.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана