Оштра реакција Соње Караџић-Јовичевић на виц који је испричао Драган Мектић

Срна
Оштра реакција Соње Караџић-Јовичевић на виц који је испричао Драган Мектић

Бијељина - Потпредсједник Народне скупштине Републике Српске Соња Караџић-Јовичевић оцијенила је да није примјерен данашњи иступ министра безбједности БиХ Драгана Мектића у којем помиње првог предсједника Републике Српске Радована Караџића и генерала Ратка Младића.

"Сматрам непримјереним и зато што је ријеч о кадру Српске демократске странке /СДС/ и министру који обавља дужност какву већ обавља, поготово што се то дешава на засједању Предсједништва СДС-а", рекла је Срни Јовичевићева.

Она је истакла да би, када би се реговало, сваки дан имала на шта да реагује, те да сматра да би морала да покуша да не реагује на сваку глупост.

"Морала бих да мимо емоција, пробам хладне главе да сагледам. У крајњој линији то могу само да подведем под глупост", навела је кћерка Радована Караџића.

Министар безбједности БиХ Драган Мектић данас је на сједници Предсједништва СДС-а у Бијељини испричао виц у којем је на непримјерен начин помињао првог предсједника Републике Српске Радована Караџића и генерала Ратка Младића, што су медији касније објавили. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана