Омиљени филмски негативац враћа се у Ратове звијезда

Глас Српске
Омиљени филмски негативац враћа се у Ратове звијезда

Потврђено је: Џејмс Ерл Џоунс нашао се у глумачкој постави која ће се наћи у новом филму франшизе Ратови звијезда – Rouge One: А Star Wars Story.

Ово значи – ако ово уопште треба објашњавати – да се у епску филмску причу, након 33 године враћа омиљени негативац, Дарт Вејдер (ако не рачунамо Епизоду III: Освета Сита, из 2005).


Џејмс Ерл Џоунс "позајмио" је свој глас моћном господару Сита или, ако вам се више свиђа, Анакину Скајвокеру, који је у првој трилогији био растрзан између сила Свијетла и Таме.

Подсјећамо, радња филма Rouge One смjештена је у вријеме које претходи првој Star Wars трилогији и пратимо причу како и зашто су побуњеници одлучили да украду планове за Звијезду смрти.

Ово је први spin-off серијала о Ратовима звijезда и први који у називу нема „епизода“ и римске бројеве. Наравно, слиједеће године гледаћемо Епизоду VIII, наставак саге о породици Скајвокер (прошле године смо гледали премијеру Епизоде VII: Буђење силе).

Да се Џоунс враћа у ову филмску причу потврдила је предсjедница Луцкс филма Кејтлин Кенеди, а рекла је: „Да, кратко ће се појавити. Али, у кључном стратешком моменту у будућности, његова улога ће изузетно порасти.“

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана