Оглас о продаји стана вехабијама подигао полицију на ноге

Д. С.
Оглас о продаји стана вехабијама подигао полицију на ноге

Бањалука - Оглас о продаји стана у бањалучком насељу Обилићево, који је понуђен искључиво вехабијама, послије писања "Гласа Српске" подигао је полицију на ноге.

Припадници МУП-а РС обишли су јуче зграду у улици Бановић Страхиње поводом несвакидашњег огласа који је узнемирио станаре.

Власник стана на једном од специјализованих портала објавио је да продаје некретнину и то вехабијама или провјереним сљедбеницима Исламске државе. Повод за овакав оглас, како је наведено, су лоши комшијски односи.

Међутим, након што је текст о овом огласу објављен у "Гласу Српске", он је повучен са портала који га је пустио.

Стручњак за безбједност Предраг Ћеранић сматра да се садржај огласа може протумачити, између осталог, и као промовисање и популарисање идеја које уопште не би требале да буду присутне у БиХ.

Непознати продавац, који није оставио никакав контакт, објаснио је да га је на необичан позив за продају нагнао однос комшија према њему.

- Једина ствар коју морам напоменути је та да су комшије из истог улаза г*вна. Управо из тог разлога продајем стан. Највјероватније ће и новог власника почети да мрзе већ од првог дана, као што су и мене, иако им ништа скривио нисам - навео је огорчени власник стана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана