Nikolić pružio podršku Vučiću

Agencije
Nikolić pružio podršku Vučiću

Beograd - Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić sastao se ponovo popodne sa predsjednikom Vlade Aleksandrom Vučićem, kome je pružio nedvosmislenu podršku u beskompromisnoj borbi protiv korupcije i kriminala.

Iz Vlade Srbije saopšteno je da su "predsjednik Republike Nikolić i predsjednik Vlade Vučić imali danas još jedan susret na Andrićevom vencu /u sjedištu predsjednika Srbije/".


Sagovornici su ponovili važnost jedinstva u djelovanju svih državnih organa s ciljem obezbjeđivanja sigurnosti građana Srbije, prenijeli su beogradski mediji.

Nikolić je pružio nedvosmislenu podršku premijeru u beskompromisnoj borbi protiv korupcije i kriminala, "zahtijevajući da se ona sprovede do kraja".

Tema sastanka bila je učešće predsjednika Nikolića na Konferenciji UN o klimatskim promjenama, koja će sutra biti održana u Parizu, navedeno je u saopštenju.

Nikolić i Vučić ponovo su razgovarali o značaju održavanja Samita OEBS-a u Beogradu.

Predsjednik i premijer Srbije razgovarali su i prijepodne, a na tom sastanku istakli su da je za napredak Srbije potrebno puno jedinstvo u djelovanju svih državnih organa i da samo snažna Srbija može da obezbijedi prosperitet svojim građanima.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović u međuvremenu je održao konferenciju za navinare na kojoj je rekao da je policija maksimalno pojačala mjere obezbjeđenja premijera Vučića i ostalih državnih funkcionera za koje se smatra da mogu biti ugroženi, i uhapsila S.M. /42/ iz Šekovića koji je zatečen u sumnjivom posmatranju porodičnog doma premijera Srbije.

Stefanović je rekao da se Vučić danas u policiji dobrovoljno podvrgao poligrafskom ispitivanju u vezi sa optužbama koje su protiv njega iznesene u dnevnom listu "Kurir", te da je negirao optužbe, a poligraf je potvrdio da govori istinu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana