Николић пружио подршку Вучићу

Агенције
Николић пружио подршку Вучићу

Београд - Предсједник Србије Томислав Николић састао се поново поподне са предсједником Владе Александром Вучићем, коме је пружио недвосмислену подршку у бескомпромисној борби против корупције и криминала.

Из Владе Србије саопштено је да су "предсједник Републике Николић и предсједник Владе Вучић имали данас још један сусрет на Андрићевом венцу /у сједишту предсједника Србије/".


Саговорници су поновили важност јединства у дјеловању свих државних органа с циљем обезбјеђивања сигурности грађана Србије, пренијели су београдски медији.

Николић је пружио недвосмислену подршку премијеру у бескомпромисној борби против корупције и криминала, "захтијевајући да се она спроведе до краја".

Тема састанка била је учешће предсједника Николића на Конференцији УН о климатским промјенама, која ће сутра бити одржана у Паризу, наведено је у саопштењу.

Николић и Вучић поново су разговарали о значају одржавања Самита ОЕБС-а у Београду.

Предсједник и премијер Србије разговарали су и пријеподне, а на том састанку истакли су да је за напредак Србије потребно пуно јединство у дјеловању свих државних органа и да само снажна Србија може да обезбиједи просперитет својим грађанима.

Министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић у међувремену је одржао конференцију за навинаре на којој је рекао да је полиција максимално појачала мјере обезбјеђења премијера Вучића и осталих државних функционера за које се сматра да могу бити угрожени, и ухапсила С.М. /42/ из Шековића који је затечен у сумњивом посматрању породичног дома премијера Србије.

Стефановић је рекао да се Вучић данас у полицији добровољно подвргао полиграфском испитивању у вези са оптужбама које су против њега изнесене у дневном листу "Курир", те да је негирао оптужбе, а полиграф је потврдио да говори истину.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана