Млађеновић: Одлазим из СДС-а због понижавања

Млађеновић: Одлазим из СДС-а због понижавања 16.05.2018 14:07 | В. К.

Братунац - Начелник општине Братунац и високи функционер СДС-а Недељко Млађеновић потврдио је јуче писање “Гласа Српске” да напушта ту странку и да је о томе обавијестио предсједника и руководство СДС-а.

Млађеновић се није јављао на позиве из “Гласа Српске”, а агенцији Срна је рекао да је 25 година био одан члан СДС-а и пружао максимум за његову афирмацију и политичке интересе, али да то нису цијенили.

- Појединци су ме понизили и поред пет побједа на локалним изборима за начелника. У странци су ме покушали омаловажити и третирати као члана који је тек приступио странци, што ме је повриједило. Омаловажавајући однос и игнорисање потреба ове општине од стране руководства СДС-а нисам више могао трпјети и послао сам писмо којим сам их обавијестио о одлуци да напуштам чланство у странци, а тиме и у Општинском одбору и Изборном штабу странке у Братунцу  - рекао је Млађеновић и додао да остаје на мјесту начелника општине и да му је циљ да заврши пројекте.

Млађеновић је навео да ће одлуку о даљем политичком ангажовању тек донијети и ускоро је саопштити јавности, а саговорник “Гласа” близак Млађеновићу тврди да није искључено да политичку каријеру настави у СНСД-у.

- Било је преговора између Млађеновића и људи из СНСД-а, али још није до краја све завршено тако да још није познато да ли ће се прикључити њима или остати без странке - каже наш саговорник.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица