Младић из Српца мотором ударио у кућу и погинуо

nezavisne.com
Младић из Српца мотором ударио у кућу и погинуо

Градишка, Србац - Мотоциклиста Драган Милинковић (24) из мјеста Пријебљези, општина Србац, погинуо је у недјељу у 1.50, када се мотоциклом кавасаки закуцао у кућу у изградњи у градишком мјесту Берек, сазнају “Независне”.

Бројни суграђани и познаници потресним порукама на друштвеним мрежама опраштају се од овог младића те наводе да га никада неће прежалити ни заборавити, а памтиће га као момка који је увијек био насмијан и весео.

Свега 10 дана раније прославио је рођендан, а сада га пријатељи испраћају на вјечни починак те му поручују да ће га увијек вољети.

“Фалићеш ми, знам, сваки минут, сваки дан, у то буди сигуран! На свету ниси био сам, путуј спокојан”, гласе стихови пјесме Дејана Матића, а која му је у недјељу посвећена.

“Независне” незванично сазнају да је Милинковић живот изгубио недалеко од мјеста гдје се у Береку налази укључење на аутопут.

“Идући регионалним путем Нова Топола - Чатрња он је, по засад утврђеним информацијама, на кривини удесно наставио да вози право. Кретање је наставио по ливади и након 50 до 100 метара ударио је у кућу у изградњи, што је по њега било кобно”, појашњава извор “Независних”.

Он додаје да је ријеч о неосвијетљеној локацији те да није искључено да Милинковић није познавао пут па је зато слетио.

“Кућа у коју је ударио обрасла је високом травом. Ту нико не живи. На мјесту догађаја нема ниједан траг кочења нити заношења мотора”, истиче саговорник “Независних”, одлично упућен у детаље истраге.

Како додаје наш извор, Милинковић је имао кацигу и осталу опрему, али је, упркос томе, подлегао на мјесту трагедије.

“Долазила је екипа Хитне помоћи, али је могла само да констатује смрт мотоциклисте”, истиче наш извор.

По нашим сазнањима, човјек који живи у кући недалеко од мјеста трагедије чуо је удар око 1.50. Он је одмах отишао до куће гдје је мотоциклиста ударио, а затим и позвао полицију.

Из Окружног јавног тужилаштва Бањалука су саопштили да је увиђај извршио Саша Лаботић, дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, с припадницима Полицијске станице за безбједност саобраћаја Градишка.

“Дежурни тужилац је наложио да се предузму све потребне истражне радње и мјере, као и вјештачења, ради расвјетљавања свих околности саобраћајне незгоде”, рекла је за “Независне” Мира Милетић, секретар Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана