Mladi budućnost i najveći potencijal

Srna
Mladi budućnost i najveći potencijal

Banjaluka - Predsjednik Narodne skupštine RS Nedeljko Čubrilović tokom sastanka u Banjaluci sa delegacijom Prve dječije ambasade u svijetu "Međaši" istakao je da su djeca i mladi budućnost i najveći potencijal RS.

Delegacija "Međaša" poklonila je Čubriloviću dječiju stolicu koja simbolično upozorava svijet odraslih i predstavnike vlasti da stalno misle na djecu dok donose odluke, saopšteno je iz kabineta predsjednika Narodne skupštine.

Čubrilović je zahvalio mladim ambasadorima zbog učestvovanja u ovom humanom projektu čiji je cilj promocija prava djece i pomoć najmlađim članovima društva. U znak zahvalnosti poklonio im je zmijanjski vez, obećavši im da će Narodna skupština uvijek davati punu podršku njihovom radu.

Mlada ambasadorka Mišel Mišković izrazila je zahvalnost Čubriloviću na prijemu i podršci projektima koja štite i promovišu prava djece. U okviru projekta "Humanizacija odraslih preko svijeta djeteta", prva dječija stolica je postavljena u Skupštini grada Bijeljine, druga je od petka u kabinetu predsjednika NSRS, treća ide u Parlament BiH, četvrta u Savjet Evrope, a peta stolica u aprilu 2019. godine putuje u Njujork u Generalnu skupštinu UN.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana