Млади будућност и највећи потенцијал

Срна
Млади будућност и највећи потенцијал

Бањалука - Предсједник Народне скупштине РС Недељко Чубриловић током састанка у Бањалуци са делегацијом Прве дјечије амбасаде у свијету "Међаши" истакао је да су дјеца и млади будућност и највећи потенцијал РС.

Делегација "Међаша" поклонила је Чубриловићу дјечију столицу која симболично упозорава свијет одраслих и представнике власти да стално мисле на дјецу док доносе одлуке, саопштено је из кабинета предсједника Народне скупштине.

Чубриловић је захвалио младим амбасадорима због учествовања у овом хуманом пројекту чији је циљ промоција права дјеце и помоћ најмлађим члановима друштва. У знак захвалности поклонио им је змијањски вез, обећавши им да ће Народна скупштина увијек давати пуну подршку њиховом раду.

Млада амбасадорка Мишел Мишковић изразила је захвалност Чубриловићу на пријему и подршци пројектима која штите и промовишу права дјеце. У оквиру пројекта "Хуманизација одраслих преко свијета дјетета", прва дјечија столица је постављена у Скупштини града Бијељине, друга је од петка у кабинету предсједника НСРС, трећа иде у Парламент БиХ, четврта у Савјет Европе, а пета столица у априлу 2019. године путује у Њујорк у Генералну скупштину УН.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана