Митровић: Иванић разбио јединство опозиције

СРНА
Митровић: Иванић разбио јединство опозиције

Бањалука - Предсједник Српске напредне странке /СНС/ хаџи–Јован Митровић сматра да је лидер ПДП-а Младен Иванић разбио јединство опозије, прихватањем кандидатуре за члана Предсједништва БиХ из Републике Српске.

"Иванић, да је желио јединствену опозицију, не би инсистирао на својој кандидатури, него би се тражило рјешење прихватљиво за све опозиционе партије", рекао је Митровић Срни, реагујући на тврдњу потпредсједника ПДП-а Драгише Делића да предсједник СНС-а има задатак да разбије јединство опозиције.

Он је поновио да Иванић за СНС није могао бити кандидат за члана Предсједништва БиХ из Републике Српске, "јер је борба против корупције и криминала с њим немогућа".

"Криминал и корупција су цвјетали у Републици Српској када су Иванић и његова партија били на власти", каже Митровић.

Митровић је напоменуо да је у одбрамбено–отаџбинском рату од 1992. до 1995. године био у Војсци Републике Српске, да је обављао различите функције на нивоу општине, а да се бизнисом почео бавити 1998. године.

Делић је данас у Источном Сарајеву изјавио да СНС и њен лидер хаџи-Јован Митровић "имају задатак да разбијају јединство опозиције"./

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана