Miletićeva, Brkić i Šabić predati Tužilaštvu BiH

Srna
Miletićeva, Brkić i Šabić predati Tužilaštvu BiH

Istočno Sarajevo - Azra Miletić, Ramo Brkić i Senad Šabić koje su pripadnici Agencije za istrage i zaštitu /SIPA/ uhapsili u okviru akcije kodnog naziva "Čekić" predata su u nadležnost Tužilaštva BiH.

"Lica čiji su inicijali A.M, R.B. i S.Š predata su Tužilaštvu BiH uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu nakon saslušanja u prostorijama SIPA-e", rečeno je Srni u SIPA-i.

Prema nalogu Tužilaštva BiH, pripadnici SIPA-e uhapsili su sinoć sudiju u Apelacionom odjeljenju Suda BiH Azru Miletić, te lica protiv kojih se vodi postupak u Sudu BiH Ramu Brkića i Senada Šabića.

Miletićeva je osumnjičena za primanje dara ili drugih oblika koristi i kršenje zakona kao sudija, a Brkić i Šabić za davanje dara ili drugih oblika koristi, saopšteno je ranije iz Tužilaštva BiH.

Pripadnici SIPA-e su u okviru ove akcije kodnog naziva "Čekić" na području Sarajeva pretresli objekte na tri lokacije, radi pronalaženja i privremenog oduzimanja predmeta koji mogu poslužiti kao dokaz u daljem postupku, saopšteno je iz SIPA-e.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana