Мићо Мићић, кандидат Савеза за промјене за градоначелника града Бијељина: Деценија развоја доказ нашег рада

Маријана Миљић
Мићо Мићић, кандидат Савеза за промјене за градоначелника града Бијељина: Деценија развоја доказ нашег рада

Бијељина је у протеклој деценији добила нову димензију и постала локална заједница једнаких шанси и могућности за све, каже кандидат Савеза за промјене за градоначелника Бијељине Мићо Мићић.

* ГЛАС: Шта очекујете од предстојећих локалних избора и шта ће они донијети становницима Ваше општине?

МИЋИЋ: Очекујем побједу, да бих заједно са становницима Бијељине наставио реализацију пројеката које смо започели. Ми смо у протеклих десет година уложили више од 400 милиона марака у разне пројекте и сасвим је јасно, само на основу тога, да имамо дефинисану визију да ћемо и даље улагати новац у развој града и побољшање услова живота грађана.

* ГЛАС: Шта је у основи Вашег програма и за шта ћете се залагати?

МИЋИЋ: Ми јасно знамо шта ћемо радити и како треба ићи даље. У Бијељини се јасно види шта је урађено у претходној деценији на инфраструктури, институцијама и самом изгледу града. Поред тога што ћемо наставити све започете пројекте, базираћемо се на отварање нових предузећа и запошљавање, те реализацију пројеката заштите града од поплава, али и развој пољопривреде и туризма. У плану је и измјештање касарне и изградња спортског центра за младе. Неизоставна је и реализација програма социјалне заштите, да бисмо побољшали, бар у некој мјери, услове живота угроженог становништва.

* ГЛАС: Шта ћете прво урадити ако побиједите на изборима?

МИЋИЋ: Не постоји оно што ћемо прво урадити, јер је ријеч о наставку нормалног тока и започетих пројеката, али једно је сигурно, а то је да ћемо направити нову скупштинску већину са онима који само желе добро граду Бијељина.

* ГЛАС: Зашто грађани треба да гласају за Вас, а не за друге кандидате?

МИЋИЋ: Тим који предводим је провјерен. Од паланке смо направили град који је поштован у окружењу и који је процвјетао када је ријеч о инфраструктури. Сви су причали стотину година о реализацији пројекта канализације, а ми смо је успјели направити и уложили смо само у то више од 80 милиона марака. Све су то ствари које су јасно видљиве у овом граду. Наш народ зна да ми можемо и знамо радити и то је основа нашег оптимизма.

* ГЛАС: Како ћете гарантовати грађанима да ћете испунити обећано ако побиједите?

МИЋИЋ: Јасно је да се ми увијек држимо обећања. Оно што смо урадили у протеклој деценији сигурно је гаранција свега онога што ћемо радити и даље. Имамо јасан план и програм. Он је потпуно реалан и грађани Бијељине знају да оно што зацртамо и обећамо то и остваримо.

Противкандидати

* ГЛАС: Како бисте оцијенили противкандидате?

МИЋИЋ: Поред мене у трци за првог човјека Бијељине су још три кандидата. Моју побједу не могу угрозити два кандидата, а Златко Максимовић, који је издао мене и СДС, издаће и народ, тако да он сигурно неће добити подршку грађана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана