Мектић: Кошарац је насилник Кошарац: Мектић је примитивац

Ж. Д.
Мектић: Кошарац је насилник Кошарац: Мектић је примитивац

Сарајево - Министар безбједности БиХ Драган Мектић изнио је јуче низ оптужби на рачун предсједавајућег Клуба посланика СНСД-а у Парламенту БиХ Сташе Кошарца, оптужујући га за незаконито пословање његове приватне фирме и насиље у породици.

Кошарац му је одговорио да је примитивним иступом показао да није достојан функције коју обавља.

- Кошарац борбеност тренира кроз насиље. Поручујем му да се позабави пријавама о алкохолним пићима без маркица - истакао је Мектић и додао да нема ништа од Кошарчевог позива лидеру СДС-а Вукоти Говедарици да затражи његову смјену.

Кошарац је рекао да ће Мектићево изношење неистина о његовом породичном животу добити судски епилог.

- Очигледно је да га је погодила истина коју сам изнио, а то је да је његова политика противна интересима РС. Што се тиче оптужби о мом пословању, позивам надлежне институције и органе да све његове наводе испитају и утврде истину. Моје пословање је транспарентно - каже Кошарац.

Мектић је поновио да није изашао на референдум о Дану РС тврдећи да га је злоупотријебио предсједник РС Милорад Додик. Он се осврнуо и на проблеме са израдом пасоша, истичући да је претходних година направљен врло штетан уговор са фирмом "Милбауер" и да се БиХ сада не може из тога извући.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана