Маринко Драгишић, кандидат Уједињене Српске за одборника у Скупштини града Бањалука: Не нудимо лажна обећања, већ нове

PR
Маринко Драгишић, кандидат Уједињене Српске за одборника у Скупштини града Бањалука: Не нудимо лажна обећања, већ нове

Понудили смо веома квалитетну листу и добар развојни програм који су грађани препознали и у великом броју долазе на наше јавне трибине, што је гаранција доброг изборног резултата, каже кандидат Уједињене Српске за одборника у Скупштини града Бањалука Маринко Драгишић.

С обзиром на то да Уједињена Српска први пут излази на изборе, да ли сте задовољни досадашњим током кампање и какав изборни резултат очекујете?

ДРАГИШИЋ: Веома сам задовољан, без обзира што је кампања прљава и што нас појединци из других странака блате на сваком кораку, како би прикрили свој нерад у протекле четири године, неспособност рјешавања конкретних проблема града и грађана, те страх од успјеха Уједињене Српске. Евидентирали смо већину проблема који тиште грађане, а од њих очекујемо подршку 2. октобра како бисмо у Скупштини града имали капацитет да наведене проблеме рјешавамо. Понудили смо веома квалитетну листу и добар развојни програм који су грађани препознали и  у великом броју долазе на наше јавне трибине, што је гаранција доброг изборног резултата.

Уједињена Српска истиче да су потребне промјене. На какве промјене мислите и зашто су оне неопходне?

ДРАГИШИЋ: На свим нивоима, од локалног до БиХ, стално су исти људи на важним функцијама, а резултати њиховог рада су занемарљиви. Свака година њиховог владања доноси све тежи и тежи живот обичном човјеку. Потребни су нам нови људи којима је јавни интерес важнији од личног и ускостраначког интереса, људи који имају визију, знање, вољу и енергију да раде за бољу будућност нас, наше дјеце и РС. Уједињена Српска нуди управо такве људе који ће се бавити рјешавањем конкретних проблема грађана. Не нудимо лажна обећања, него да заједно са грађанима побољшавамо услове живота у нашем граду. Да смо на правом путу свједочи и чињеница да сваким даном имамо све већу подршку обичних људи и велики прилив чланства.

Отварање нових радних мјеста, развој предузетништва, "Топлана", канализација, водоснабдијевање, уређење Врбаса само су неки од проблема у Бањалуци. Има ли рјешења и ко их нуди?

ДРАГИШИЋ: Као одборник у Скупштини града, свјестан сам тих проблема. Ако узмемо у обзир да је у протекле четири године из буџета града потрошено 567 милиона КМ, сматрам да се могло урадити много, много више. Власт није испунила бројна обећања, јер је коалиција СНСД-ДНС-СП личне интересе ставила испред интереса грађана. Оно што обећавају данас обећавали су и прије четири године, а све у функцији предизборне кампање, што није у реду. У 21. вијеку свако би требало да има пут, воду и струју, а не да се изборни поени купе на 200 метара асфалта и уличној расвјети. Грађани не треба да подрже оне који обећавају увијек исто, четири године ништа не раде па се пред изборе пробуде и насипају путеве како би прикупили гласове и себи обезбиједили нове четири године нерада.

Огроман значај изласка на изборе

Која је Ваша порука грађанима?

Позивам грађане да изађу на изборе и да не дозволе да њиховим гласовима манипулишу они који без изборне крађе не би никада ушли у Скупштину нити би били на власти.

Грађани морају да буду свјесни да је њихов глас веома важан и да 2. октобра могу демократским путем покренути пријеко потребне промјене.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана