Лијановић лобира за гласове за најљепшег политичара

В. К.
Лијановић лобира за гласове за најљепшег политичара

Бањалука - БиХ је међу ријетким земљама у свијету у којима се бирају најљепши политичари, а несвакидашњи избор за "мис" организовала је неформална активистичка мрежа младих "КарАКТер" на друштвеној мрежи "Фејсбук".

У конкуренцији се нашло 16 кандидата, а избор "мис" политичке сцене стигао је до четвртфинала. У њему ће снаге одмјерити лидер Народне странке "Радом за бољитак" Јерко Ивановић Лијановић и Александра Пандуревић из СДС-а. Од свих такмичара Иванковић Лијановић је једини такмичење искористио за промоцију па је на свом профилу на "Фејсбуку" позвао све да гласањем за свог фаворита одлуче ко ће отићи у полуфинале.

- Позивам вас да кликом на линк и коментаром свој глас дате бољем/бољој и љепшем/љепшој у дуелу за најљепшег политичара/политичарку у којем сам се нашао у четвртфиналу са колегиницом Александром Пандуревић - написао је Лијановић, који је и раније имао несвакидашње промотивне кампање на друштвеним мрежама.

Пандуревићева је прије четвртфинала "елиминисала" Асима Сарајлића из СДА, а Иванковић Лијановић бившег посланика СНСД-а Славка Јовичића Славуја. У првом четвртфиналном дуелу Душанка Мајкић из СНСД-а је побиједила доскорашњег лидера СДП-а Златка Лагумџију. До четвртфинала су стигли и лидери СББ-а и СДП-а, Фахрудин Радончић и Нермин Никшић (СДП), те Есед Радељаш (БОСС) и лидер СДА Бакир Изетбеговић. Избор се завршава 5. јула, а побједнику ће титула бити послата на кућну адресу у виду дипломе.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана