Ковачевић: Договорен заједнички наступ СНСД-a и групе Обрена Петровића у Српској и БиХ

Срна
Ковачевић: Договорен заједнички наступ СНСД-a и групе Обрена Петровића у Српској и БиХ

Бањалука - Делегација СНСД-а и група Обрена Петровића из Добоја договорили су данас у Бањалуци заједнички наступ у Републици Српској и на нивоу БиХ, рекао је портпарол СНСД-а Радован Ковачевић.

Ковачевић је рекао новинарима да ће Петровић, који је и актуелни добојски градоначелник, у наредном мандату бити посланик у Клубу СНСД-а у Представничком дому парламента БиХ, а два народна посланика који су у Народној скупштини Републике Српске освојили мандате приступиће Клубу посланика СНСД-а.


“Било је ријечи и о ванредним локалним изборима за градоначелника Добоја, гдје ћемо имати заједничког кандидата који ће, увјерени смо, остварити убједљиву побједу”, навео је Ковачевић након састанка делегације СНСД-а, коју је предводио предсједник те странке Милорад Додик и групе Обрена Петровића.

Од 10.30 часова делегација СНСД-а разговараће у Палати Републике са челним људима НДП-а.

У Бањалуци су јуче одржани састанци руководства СНСД-а са функционерима СП-а, ДНС-а и Уједињене Српске који су подржали приједлог СНСД-а да мандатар за састав нове владе Српске буде потпредсједник те странке Радован Вишковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана