Конвенција СНСД-а: Од наше побједе зависи снага Српске

Конвенција СНСД-а: Од наше побједе зависи снага Српске 07.09.2018 22:32 | ATV

Више десетина хиљада чланова СНСД из свих крајева РС окупило се вечерас на бањалучком Кастелу на Конвенцији СНСД.

Прије изласка пред окупљене чланове лидер странке Милорад Додик изјавио је новинарима да је ово веома посебна Конвенција за странку на којој се нису окупили само активисти СНСД, већ и тим који се борио за РС и бориће се за њен успјех.

- Жељка ће бити предсједник, а ја српски члан Предсједништва БиХ. Вјерујем да смо партија која је већ добила изборе и сада само требамо да обиђемо широм РС и потврдимо нашу побједу- рекао је Додик.

Додао је и да је поносан на све што је до сада урађено и да је убјеђен да је народ то препознао.

Кандидат за предсједника РС Жељка Цвијановић такође је поручила да је убјеђена у побједу СНСД.

- Од наше побједе зависи снага Републике. Ићи ћемо брзо у формирање власти да спроведемо све мјере са социјалним партнерима- поручила је Цвијановићева.

Потпредсједник СНСД и носилац листе за Парламент БиХ, Небојша Радмановић рекао је да кампања почиње пред више десетина хиљада чланова.

- СНСД ће за парламент освојити максималан број гласова. Знамо како се брани РС- рекао је Радмановић.

На Конвенцији су представљени кандидати за предсједника РС и члана Предсједништва БиХ, те кандидати по изборним јединицама за НС РС и Парламент БиХ.

На Конвенцији је поручено да Бањалука није случајно изабрана за Конвенцију јер је она увијек била утврђење СНСД.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица