Конституисани градски одбори СДС-а Бањалука и Требиње

Срна
Конституисани градски одбори СДС-а Бањалука и Требиње

Бањалука - Предсједник Градског одбора СДС-а Бањалука Огњен Тадић изјавио је да је овај одбор, након процеса реорганизације, успјешно конституисан и да представља алтернативу која је у стању да побољша начин живота у овог граду.

"Једногласно смо данас изабрали 16 потпредсједника Градског одбора СДС-а Бањалука и друга страначка тијела. Имамо много бољи тим, него што је у стању да понуди СНСД у овом граду", рекао је Тадић новинарима у Бањалуци, након конститутивне сједнице овог одбора.

Он је истакао да овај одбор у потпуности подржава предсједника СДС-а Младена Босића и да ће представљати окосницу окупљања политичких странака, удружења грађана и других организација које ће се борити за побољшање садашње ситуације у Бањалуци.

"Мислим да ће овај тим, са нашим партнерима, успјети да побиједи у трци за градоначелника Бањалуке на локалним изборима 2016. године, као и у избору људи који на бољи начин могу водити овај град", каже Тадић.

Он каже да ће изврши одбор Градског одбора СДС-а, након што буде формиран, предложити програм развоја Бањалуке од 2016. до 2020. године.

Бегенишић поново изабран за предсједника Градског одбора СДС-а Требиње

Видомир Бегенишић поново је изабран за предсједника Градског одбора СДС-а у Требињу.
Бегенишић је обављао ову функцију у протекле двије године.

"Позиционирање странке за наредне локалне изборе, рјешавање егзистенцијалних проблема чланова и наставак вођења већ зацртане политике СДС-а биће наш задатак у наредном период", рекао је Бегенишић на Изборној скупштини требињског СДС-а.

На Скупштини је изабран и нови Градски одбор, као и друга страначка тијела.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана