Kneževo: Grom ubio ženu

nezavisne.com. Srna
Kneževo: Grom ubio ženu

Kneževo - Četrdesettrogodišnja B.M. poginula je juče popodne u okolini Kneževa usljed udara groma, dok je P.S. povrijedena i prevezena u Univerzitetsku bolnicu Klinički centar Banjaluka, saznaju "Nezavisne".

Obje žene su, nakon nesreće, transportovane u lokalni Dom zdravlja, gdje su ljekari mogli samo da konstatuju smrt B.M., a P.S. su uputili na dalje liječenje u Banjaluku.

"Tragedija se dogodila juče oko 18 časova u mjestu Šolaji", navodi izvor "Nezavisnih" iz policije.

Više sela opštine Prnjavor ostalo bez struje

Više sela opštine Prnjavor ostalo je bez napajanja električnom energijom zbog nevremena koje je uzrokovalo kvar na elektro-mreži.
Struje od sinoć nemaju Gornja, Donja, Pečeneg, Šereg, Velika i Grabik Ilova, Palačkovci, Smrtići, Gornja i Donja Mravica, Galjipovci, Čorle, Srpovci, Otpočivaljka, Paramije i Lišnja, potvrđeno je iz "Elektro-Prnjavora".

Ekipe ovog preduzeća su na terenu i očekuje se da u toku dana budu sanirani svi kvarovi.

Jako nevrijeme, praćeno kišom i vjetrom, zahvatilo je sinoć opštinu Prnjavor zbog čega su u tri navrata intervenisali i pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice.

Vatrogasci su uklanjali oboreno drveće sa lokalnog puta Prnjavor - Šibovska u Donjoj Ilovi i sa regionalnog puta Prnjavor - Srbac u mjestu Kalabe.

Imali su i jednu manju intervenciju u Otpočivaljci gdje su gasili požar koji izazvao udar groma u drvo.

Osim problema sa elektrosnabdijevanjem, stanovništvo Prnjavora jutros je suočeno sa nestankom vode.

U preduzeću "Vodovod" Srni je rečeno da se normalizacija u vodosnabdijevanju očekuje u popodnevnim časovima nakon otklanjanja kvara na glavnom distributivnom cjevovodu u Ulici Živojina Preradovića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana