Кнежево: Гром убио жену

nezavisne.com. Срна
Кнежево: Гром убио жену

Кнежево - Четрдесеттрогодишња Б.М. погинула је јуче поподне у околини Кнежева усљед удара грома, док је П.С. повриједена и превезена у Универзитетску болницу Клинички центар Бањалука, сазнају "Независне".

Обје жене су, након несреће, транспортоване у локални Дом здравља, гдје су љекари могли само да констатују смрт Б.М., а П.С. су упутили на даље лијечење у Бањалуку.

"Трагедија се догодила јуче око 18 часова у мјесту Шолаји", наводи извор "Независних" из полиције.

Више села oпштине Прњавор остало без струје

Више села општине Прњавор остало је без напајања електричном енергијом због невремена које је узроковало квар на електро-мрежи.
Струје од синоћ немају Горња, Доња, Печенег, Шерег, Велика и Грабик Илова, Палачковци, Смртићи, Горња и Доња Мравица, Гаљиповци, Чорле, Срповци, Отпочиваљка, Парамије и Лишња, потврђено је из "Електро-Прњавора".

Екипе овог предузећа су на терену и очекује се да у току дана буду санирани сви кварови.

Јако невријеме, праћено кишом и вјетром, захватило је синоћ општину Прњавор због чега су у три наврата интервенисали и припадници Територијалне ватрогасне јединице.

Ватрогасци су уклањали оборено дрвеће са локалног пута Прњавор - Шибовска у Доњој Илови и са регионалног пута Прњавор - Србац у мјесту Калабе.

Имали су и једну мању интервенцију у Отпочиваљци гдје су гасили пожар који изазвао удар грома у дрво.

Осим проблема са електроснабдијевањем, становништво Прњавора јутрос је суочено са нестанком воде.

У предузећу "Водовод" Срни је речено да се нормализација у водоснабдијевању очекује у поподневним часовима након отклањања квара на главном дистрибутивном цјевоводу у Улици Живојина Прерадовића.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана