Ким Хан Сол нестао из Мостара?

Агенције
Ким Хан Сол нестао из Мостара?

Мостар - Ким Хан Сол, унук преминулог сјевернокорејског вође Кима Џонг Ила већ данима се не појављује на Међународном колеџу UWC у Мостару, гдjе студира. Према свему судећи, он је привремено напустио Мостар, али нико не зна у ком правцу.

Директорка Међународног колеџа UWC у Мостару, гдjе се од септембра 2011. године школује Ким Хан Сол (17) из владајуће сjевернокорејске династије, рекла је да не може да даје информације о ученику.  

"Он је наш ученик као и 130 осталих у нашем колеџу. Мислим да није поштено тако честитог младића сада растезати по новинама. Он уопште не иде у Сjеверну Кореју, ту живи, има своје друштво и одличан је ученик", рекла је директорка за "Слободну Далмацију".  

Међутим, новинар тог листа је допутовао у Мостар, како би се међу ученицима распитао о Ким Хан Солу. Када би споменуо његово име ученици би ућутали и окретали главу од новинара.  

Један од ученика је ипак пристао да разговара и рекао да Ким већ данима не долази на предавања, а продавачица на киоску у близини школе је потврдила да га у посљедње вријеме не виђа. Наводно, унук преминулог сјевернокорејског вође Кима Џонг Ила привремено је напустио Мостар.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана