Kako poznate ličnosti provode Uskrs?

Glas Srpske
Kako poznate ličnosti provode Uskrs?

Mnoge poznate ličnosti provode uskršnje praznike s porodicom. Ali, da li ste stvarno mislili da će odmarati i propustiti da okače koju sliku na društvene mreže? Pogledajte kako su poznate ličnosti ofarbale jaja za Uskrs...

Maraja Keri

 

Poznata pjevačica i njen suprug odlučili su da se našale pa su se maskirali. Zapravo Nik se maskirao u zeku i pokušao da bude duhovit, dok je Maraja samo stavila uši te ostala dosljedna svom glamuroznom stilu i dekolteu.

Kardašijanovi

Kao što možemo videti na fotografiji koju je Kortni Kardašijan okačila porodica se zaista trudi da što više vremena provodi zajedno, posebno oni najmlađi. Tako je Uskrs posebno upriličen za Mejsona, Penelope i Nort Vest.

Hilari Daf

Mlada pjevačica Hilari Daf je svom dvogodišnjem sinčiću priredila Uskrs za pamćenje. Koliko li je samo iznenađenja u ovim jajima.

Hajdi Klum

Godinama unazad smo navikli da je Hajdi Klum uvijek najbolje maskirana za Noć Vještica. Međutim i kada je Uskrs u pitanju njena jaja su više nego orignalna. Osim fotografije svojih "strašnih" jaja Hajdi je podijelila i snimak samog procesa - "Prvi korak: ispraznite jaje", napisala je.

 

Novak i Jelena

Srpski teniser Novak Đoković iskoristio je priliku da pohvali svoju vjerenicu Jelenu Ristić na društvenoj mreži Instagram.

"Zahvaljujući Jeleni skupili smo tri hiljade evra za fondaciju 'Novak Đoković' na sinoćnoj aukciji prelepih Uskršnjih jaja. Kakva neverovatna žena", napisao je Nole.



 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana