Jovan Golijan, predsjednik Mladih SNSD-a Sokolac: Napad plod politike, nisam ni sa kim u svađi

G. M.
Jovan Golijan, predsjednik Mladih SNSD-a Sokolac: Napad plod politike, nisam ni sa kim u svađi

Sokolac - Udarili su me palicom po glavi zbog čega su mi stavljene kopče, po tijelu su od udaraca ostali krvni podlivi i modrice, a ko zna kako bi sve završilo da majka i sestra nisu izašle na terasu poslije čega su dvojica napadača pobjegli, kaže predsjednik Mladih SNSD-a Sokolac Jovan Golijan.

Dok policija traga za napadačima koji su ga u subotu u 3.15 časova pretukli ispred kuće u sokolačkom naselju Laze, Golijan vida rane i ne može da se načudi šta se dogodilo jer se nikada nikome nije zamjerio.

- Imali su fantomke na glavama, a sreća je da sam u momentu napada pobjegao na stepenice sa kojih sam se branio nogama. Pretpostavljam da je pozadina napada politička, jer se nikome nisam zamjerio niti sam s nekim u svađi - kaže Golijan koji ima naprsnuće lobanje, modrice i hematome po nogama i laktovima.

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Sokolac Mirko Čolović izjavio je da je napad dio predizbornih aktivnosti nekih stranaka i da je to politička priča koja se ponavlja iz nekih ranijih vremena. U Opštinskom odboru SDS-a Sokolac su odbacili tvrdnje kojima se napadu daju političke konotacije ističući da se radi o unutarstranačkom obračunu u SNSD-u zbog situacije u Šumskom gazdinstvu "Romanija".

Golijan je nedavno postavljen za upravnika Radne jedinice u Šumskom gazdinstvu "Romanija", a kandidat je SNSD-a za odbornika u Skupštini opštine Sokolac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana