Јован Голијан, предсједник Младих СНСД-а Соколац: Напад плод политике, нисам ни са ким у свађи

Г. М.
Јован Голијан, предсједник Младих СНСД-а Соколац: Напад плод политике, нисам ни са ким у свађи

Соколац - Ударили су ме палицом по глави због чега су ми стављене копче, по тијелу су од удараца остали крвни подливи и модрице, а ко зна како би све завршило да мајка и сестра нису изашле на терасу послије чега су двојица нападача побјегли, каже предсједник Младих СНСД-а Соколац Јован Голијан.

Док полиција трага за нападачима који су га у суботу у 3.15 часова претукли испред куће у соколачком насељу Лазе, Голијан вида ране и не може да се начуди шта се догодило јер се никада никоме није замјерио.

- Имали су фантомке на главама, а срећа је да сам у моменту напада побјегао на степенице са којих сам се бранио ногама. Претпостављам да је позадина напада политичка, јер се никоме нисам замјерио нити сам с неким у свађи - каже Голијан који има напрснуће лобање, модрице и хематоме по ногама и лактовима.

Предсједник Општинског одбора СНСД-а Соколац Мирко Чоловић изјавио је да је напад дио предизборних активности неких странака и да је то политичка прича која се понавља из неких ранијих времена. У Општинском одбору СДС-а Соколац су одбацили тврдње којима се нападу дају политичке конотације истичући да се ради о унутарстраначком обрачуну у СНСД-у због ситуације у Шумском газдинству "Романија".

Голијан је недавно постављен за управника Радне јединице у Шумском газдинству "Романија", а кандидат је СНСД-а за одборника у Скупштини општине Соколац.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана