JU ZZZ RS - Filijala Trebinje: Oglašava slobodna radna mjesta na dan 27.07.2016.

JU ZZZRS

Oglasi za slobodna radna mjesta objavljeni su u štampanom izdanju "Glasa Srpske" od 27.07. 2016. godine.

Detaljne informacije o svim objavljenim slobodnim mjestima zainteresovani mogu naći na veb stranici Zavoda www.zzzrs.net ili u birou gdje su prijavljeni kao nezaposleno lice.


********************

JU CENTAR SREDNjIH ŠKOLA

TREBINjE

Vožda Karađorđa br. 1

telefon: 059/270-590

KONKURS

za prijem nastavnika - pripravnika, bez radnog iskustva

 na određeno radno vrijeme, godinu dana

 

 

JU Centar srednjih škola Trebinje prima nastavnika - pripravnika, bez radnog iskustva, na određeno vrijeme od 1.9.2016. do 31.8.2017. g., za sljedeće nastavne predmete:

 

-  Biljna proizvodnja (2 časa sedmične norme)

-  Stočarstvo (2 časa sedmične norme)

-  Praktična nastava - agroturistički tehničar (6 časova sedmične norme)

Pored opštih uslova, kandidati treba da ispunjavaju i posebne uslove propisane Pravilnikom o vrsti stručne spreme nastavnika i stručnih saradnika u srednjim tehničkim i srednjim stručnim školama ("Sl. gl. RS", br. 29/12 i 83/15). 

Procedura prijema radnika biće obavljena u skladu sa Pravilnikom o kriterijumima i proceduri prijema radnika u radni odnos u srednjoj školi  ("Sl. gl. RS", br. 102/14 i 42/16).

Uz prijavu na konkurs (potpisanu od strane kandidata) kandidati su obavezni da dostave sljedeća dokumenta kojima dokazuju ispunjenost opštih uslova konkursa:

1.  Uvjerenje o državljanstvu;

2.  Izvod iz matične knjige rođenih;

3.  Ljekarsko uvjerenje o radnoj sposobnosti kandidat dostavlja nakon što bude odabran na konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa;

4.  Uvjerenje o neosuđivanosti Škola će zatražiti za kandidata koji bude odabran na konkursu, a prije zasnivanja radnog odnosa.

Kandidati su obavezni da dostave i sljedeća dokumenta kojima dokazuju ispunjenost posebnih uslova konkursa:

1. Ovjerena fotokopija diplome o završenom prvom ciklusu studijskog programa u četvorogodišnjem trajanju sa najmanje ostvarenih 240 ECTS bodova u kojoj je navedeno stručno zvanje za navedene nastavne predmete ili ekvivalent propisan Pravilnikom o vrsti stručne spreme nastavnika i stručnih saradnika u srednjim tehničkim i srednjim stručnim školama ("Sl. gl. RS", br.29/12 i 83/15).

Uz diplomu priložiti rješenje o priznavanju visokoškolske isprave ukoliko je stečena van BiH i Republike Srbije nakon 6. aprila 1992. g.

 

Kandidati takođe dostavljaju i dokumentaciju na osnovu koje se vrši bodovanje po kriterijumima iz člana 9. važećeg Pravilnika o kriterijumima i proceduri prijema radnika u radni odnos u srednjoj školi:

1. Dodatak diplomi koji sadrži podatke o prosjeku ocjena tokom studiranja, ukoliko u diplomi ne postoje podaci o prosjeku ocjena;

2. Uvjerenje o vremenu provedenom na evidenciji nezaposlenih lica u stručnoj spremi traženoj konkursom, a koju izdaje Zavod za zapošljavanje;

3. Uvjerenje o utvrđenom statusu člana porodice poginulog borca Odbrambeno-otadžbinskog rata, ukoliko je kandidatu takav status utvrđen;

4. Uvjerenje o utvrđenom statusu ratnog vojnog invalida Odbrambeno-otadžbinskog rata, ukoliko je kandidatu takav status utvrđen;

5.  Uvjerenje o utvrđenom statusu borca Odbrambeno-otadžbinskog rata, ukoliko je kandidatu takav status utvrđen.

Prijavu na konkurs (sa naznakom "Prijava na konkurs za zapošljavanje") i potrebna dokumenta kandidati su dužni da dostave lično ili putem pošte na naznačenu adresu.

Sa kandidatima koji dostave potpune i blagovremene prijave, odnosno koji ispunjavaju opšte i posebne uslove konkursa biće obavljen intervju i stručno testiranje dana 11.8.2016. u 9 časova u prostorijama  škole.

Kandidati se neće posebno pozivati na testiranje i intervju, odnosno ukoliko se ne pojave u naznačenom terminu smatraće se da su odustali od prijave na konkurs.

Kandidati su dužni dostaviti ovjerene kopije svih dokumenata i te kopije neće biti vraćene kandidatima. Potvrde i uvjerenja ne smiju biti starija od 6 mjeseci.

Neblagovremene prijave i prijave kandidata koji ne ispunjavaju opšte i posebne uslove konkursa neće se razmatrati.

Oglas ostaje otvoren osam (8) dana od dana objavljivanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana