Иванић: Сутра хитна сједница због терористичког напада у Зворнику

Срна
Иванић: Сутра хитна сједница због терористичког напада у Зворнику

Сарајево: Предсједавајући Предсједништва БиХ Младен Иванић изјавио је вечерас у Источном Сарајеву, након састанка српских представника у институцијама БиХ, да је за сутра ујутро сазвао хитну сједницу Предсједништва БиХ због терористичког напада у Зворнику.

"Из свега онога што за сада имамо од информација, сасвим је јасно да је ријеч о терористичком чину. Овим чином угрожен је живот обичног човјека, животи наше дјеце. То је напад на све нас и ствар у којој више нема компромиса", поручио је Иванић.

Он је нагласио да је ово битка која се мора довести до краја, наглашавајући да су се представници Републике Српске у институцијама БиХ договорили да инсистирају на томе.

"Инсистираћу да врло брзо сједну представници свих безбједносних организација и агенција у БиХ. Ово је приоритет свих приоритета. Ми не можемо, не смијемо и нећемо дозволити да тероризам побиједи, јер им је жеља да се малтене створе услови за нови рат и оваквим стварима никада нећемо попустити", нагласио је Иванић.

Он очекује да ће сутра имати потпуну информацију, изразивши задовољство што ће министар безбједности БиХ Драган Мектић још вечерас отићи у Зворник и на лицу мјеста добити још више података.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана