Игор Радојичић и Срђан Амиџић посјетили Дом Рада Врањешевић: Школарцима олакшали повратак у клупе

Јасмина Перишић
Игор Радојичић и Срђан Амиџић посјетили Дом Рада Врањешевић: Школарцима олакшали повратак у клупе

Бањалука - Малишане у Дјечијем дому "Рада Врањешевић" у Бањалуци јуче су посјетили кандидат СНСД-ДНС-СП за градоначелника Игор Радојичић и носилац листе СНСД-а за Скупштину града Срђан Амиџић, те дјецу која ће за неколико дана сјести у школске клупе обрадовали уџбеницима и школским прибором.

Радојичић и Амиџић обишли су Дом и разговарали са управом, а дјеца су им за поклоне захвалила кратким забавним програмом.

Радојичић је рекао да је посјета Дому дио редовних активности Градске организације СНСД-а.

- Школска година почиње за десетак дана, па је ово прилика да позовемо све друштвено одговорне компаније и људе добре воље да помогну свима онима којима је то потребно да дјецу на вријеме спреме за школу. Ово је дио активности које ми спроводимо на нивоу градске организације, па позивамо и друге политичке партије да се активирају у све акције везане за дјецу - рекао је Радојичић.

Замјеник директора Дјечијег дома "Рада Врањешевић" Ненад Талић захвалио је гостима и истакао да у Дому борави 93 дјеце, а од тога 70 ученика основних и средњих школа.

- И прошле године су нас пред почетак школе посјетили посланици и одборници СНСД-а и донијели неопходан школски прибор. Ево, и ове године су мислили на нас и даровали нам оно најнеопходније за наше школарце. Нама много значи сваки вид пажње и захвални смо свима који нас посјете и излазе нам у сусрет - казао је Талић.

Он је у име Дјечијег дома кандидату за градоначелника Бањалуке уручио захвалницу.

Помоћ

Директор Дома казао је да су јуче примили позив и из Кабинета предсједника РС Милорада Додика са понудом да помогну штићеницима Дома.

- Видјећемо да ли дјеци недостаје, евентуално, још нешто од уџбеника или другог школског материјала па ћемо јавити Кабинету предсједника - рекао је Талић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана