Igor Crnadak izabran za predsjednika Gradskog odbora PDP-a

Srna
Igor Crnadak izabran za predsjednika Gradskog odbora PDP-a

Banjaluka - Igor Crnadak, koji je danas izabran za predsjednika Gradskog odbora PDP-a Banjaluka, poručio je da će na narednim izborima ova stranka ostvariti najbolji rezultat za 17 godina, koliko djeluje u ovom gradu.

Crnadak je istakao da je cilj stranke da svoju politiku približi Banjalučanima, s obzirom da je svih ovih godina PDP bio opozicija.


Nakon Sabora PDP-a u Banjaluci, Crnadak je najavio da će biti imenovani povjerenici za svako biračko mjesto, a u decembru će biti predstavljena ekipa od 1.300 ljudi koji će biti stub strukture ove organizacije.

Crnadak je rekao da je razgovarao sa odbornicima DNS-a koji najavljuju formiranje novog kluba u Skupštini grada, te da žele da "grade mostove" prema onima koji su nezadovoljni situacijom u Banjaluci i koji zajedno sa PDP-om žele da je promijene.

On je naglasio da će u tom smislu PDP ostati opozicija, ali su spremni da podrže sve što je dobro za grad i građane.

Lider PDP Branislav Borenović očekuje da Crnadak, svojim iskustvom, autoritetom i odgovornošću, vrati PDP u Banjaluci na poziciju ključne pobjedničke partije.

"PDP hoće da bude snažan, odgovoran i da sa ljudima od osnivanja, ali i mladim ljudima, pokaže da Republika Srpska ima perspektivu", rekao je Borenović.

Saboru je prisustvovao i počasni predsjednik PDP-a Mladen Ivanić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana