Грбић: СДС жели да има свог кандидата

Д. М.
Грбић: СДС жели да има свог кандидата

Бањалука - Новоизабрани предсједник Градског одбора СДС-а Бањалука Славко Грбић каже да СДС жели да има свог градоначелника у највећем граду у Српској, али наглашава да је прерано да се о томе детаљније говори.

Он каже да је прерано и да се изјашњава о томе да ли ће СДС подржати лидера бањалучког ПДП-а Драшка Станивуковића кога је његова странка у уторак навече званично номиновала као свог кандидата за градоначелника Бањалуке.

Предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић поручио је да ће Драшко Станивуковић имати његову пуну подршку за наредну кандидатуру, али да очекују подршку и од других политичких партија.

- Лијепо је да Бореновић очекује подршку других партија, али ми ћемо тек озваничити свој став. Тачно је да СДС жели да има свог градоначелника, али заиста сматрам да је преурањено да се изјашњавам о томе - каже Грбић за “Глас Српске”.

Он истиче да подржава жеље других политичких субјеката да у равноправној и праведној политичкој борби имају своје кандидате и да они својим програмима добију гласове грађана Бањалуке.

Драшко Станивуковић је рекао да бањалучки одбор ПДП-а озбиљно ради на новом програму и концепту боље Бањалуке који се односе на рјешавање проблема инфраструктуре и сличне изазове.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана