Govedarica vozio sa isteklom dozvolom

N. T.
Govedarica vozio sa isteklom dozvolom

Istočno Sarajevo - Predsjedniku Kluba poslanika SDS-a u Narodnoj skupštini RS Vukoti Govedarici, koji je u utorak slupao službeni automobil "reno laguna", izdat je prekršajni nalog, jer je vozio iako mu je istekla vozačka dozvola.

Načelnik Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo Srpko Kosorić kazao je da je Govedarici vozačka dozvola istekla 26. maja ove godine.

Govedarica je "reno lagunom", čiji je vlasnik Narodna skupština, sletio s puta u Kopačima kod Novog Goražda. Tom prilikom nije povrijeđen, ali je nastala znatna materijalna šteta, jer je oštećena lijeva strana automobila. U CJB Istočno Sarajevo su rekli da se Govedarica udaljio s mjesta nesreće i odvezao automobil na parking ugostiteljskog objekta "Samobor" u obližnjoj Ustiprači. Zbog toga policija nije mogla da obavi uviđaj.

Prema nezvaničnim informacijama, nesreću je Policijskoj stanici u Novom Goraždu prijavila Jelena Gavrilović iz Novog Goražda i navela da se slupani automobil nalazi na parkingu "Samobora".

- Policijski službenici stanice Novo Goražde došli su oko 13 časova u Ustipraču i na parking prostoru ispred "Samobora" zatekli V. G., koji je upravljalo vozilom "reno laguna", vlasništvo Narodne skupštine RS. Vozilo je fotografisano, a sačinjena je i službena zabilješka. Uviđaj na mjestu nesreće nije izvršen, jer je vozilo pomjereno - kazao je Kosorić.

U Narodnoj skupštini su istakli da još čekaju zapisnike da bi bio pokrenut proces za nadoknadu štete, s obzirom na to da je automobil bio "kasko" osiguran.

Govedarica tvrdi da nije otišao sa mjesta nesreće. On je izjavio da je zbog kvara izgubio kontrolu nad automobilom pri brzini od oko 80 kilometara na čas.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana