Говедарица: Уз подршку младих у странци вјерујем у успјех

Срна
Говедарица: Уз подршку младих у странци вјерујем у успјех

Бијељина - Предсједник Српске демократске странке /СДС/ Републике Српске Вукота Говедарица вечерас је у Бијељини изразио увјерење да ће заједно са младима из СДС-а, који имају снаге да донесу промјене у Српској, успјети на предстојећим изборима.

Говедарица је након коктела поводом пријема 150 нових чланова у Актив младих и Градски одбор СДС-а Бијељина, рекао новинарима да су ти млади људи од данас са СДС-ом јер вјерују тој странци и њеном кандидату за предсједника Републике Српске.

Он је истакао да је његова обавеза да захвали свим генерацијама које су градиле СДС у Републици Српској, а нарочито у Бијељини, у име свих побједа које је СДС успјела да направи и тиме, како каже, покаже колико је постојана и вриједна.

"Вечарас видимо политичку организацију која је велика породица, а коју су градиле генерације, како оне од ж90-тих па надаље, тако и данашње које имају снаге да донесу промјене у Републици Српској", рекао је Говедарица.

Предсједник Градског одбора СДС-а Бијељина Мићо Мићић истакао је да га чини сретним што је велики број младих људи одлучио да приступи странци.

"Ови млади људи су ту јер желе да наставе оно што је започето давних 90-тих година прошлог вијека, од оснивања СДС-а, странке која чува националне и виталне интерес српског народа", рекао је Мићић.

Предсједник Актива младих СДС-а Бијељина Владимир Љубојевић рекао је да је ова странка велика породица, увијек спремна за нове људе и нове идеје.

"Сигурни смо да овако оснажени, са нашим предсједником, долазимо до сигурне побједе у октобру", поручио је Љубојевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана