Говедарица: Руководство МУП-а да се понаша одговорно

Срна
Говедарица: Руководство МУП-а да се понаша одговорно

Бањалука - Српска демократска странка /СДС/ тражи од припадника Министарства унутрашњих послова /МУП/ Републике Српске, а прије свега од његових руководећих структура, да се понашају одговорно, да се не баве политиком и да раде свој посао, изјавио је предсједник СДС-а Вукота Говедарица.

Говедарица је рекао да ако не желе да раде свој посао, ако не знају да га раде или, како наводи, којим случајем трпе политичке притиске, онда би најбоље било да поднесу оставке и министар унутрашњих послова Драган Лукач, а исто тако директор Полиције Српске /Драган Ћулум/, као и начелник Управе за организовани криминал Дарко Илић.


Говедарица је током посјете новим просторијама СДС-а које се налазе у насељу Старчевица изјавио новинарима да је данас у Бањалуци одржана и сједница Предсједништва СДС-а.

Лидер СДС-а похвалио је рад бањалучке Градске организације СДС-а, за коју је рекао да ради одговоран посао, те додао да то руководство има његову подршку, изразивши увјерење да ова странка у Бањалуци може да понови резултат са претходних општих избора.

Предсједник бањалучког СДС-а Младен Кајкут рекао је да је у плану активности рада ове странке у Бањалуци и отварање подручних канцеларија на више локација у граду, најављујући да ће ова странка у Бањалуци на октобарским изборима остварити значајан резултат, међу којима ће бити и тај да ће будући предсједник Републике Српске и српски члан Предсједништва БиХ бити из Савеза за промјене.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана