Govedarica: Posvećeni smo narodu i njihovim problemima

Srna
Govedarica: Posvećeni smo narodu i njihovim problemima

Banjaluka - Predsjednik Srpske demokratske stranke /SDS/ Vukota Govedarica rekao je da je moto rada i funkcionisanja SDS-a posvećenost narodu i svim građanima i briga o njihovim svakodnevnim problemima.

Govedarica je rekao da je SDS uvijek bio posvećen problemima i brigama običnog čovjeka, a da su se politički subjekti koji su u Vladi Srpske "potpuno odrodili od naroda".


On je istakao da posvećenost SDS-a narodu potvrđuje i današnje okupljanje članova Područnog odbora Jug u Gradskom odboru SDS-a u banjalučkom naselju Rekavice.

"I ovaj skup je dokaz sigurne pobjede SDS-a na oktobarskim izborima", rekao je Govedarica obraćajući se na skupu.

On je razgovarao sa građanima manjačkog platoa, naselja Karanovac, Krupa na Vrbasu, Han Kola, Bočac, Rekavice, Agino selo, Krmine i ostalim građanima iz južnog dijela Banjaluke o problemima sa kojima se susreću, saopšteno je iz SDS-a.

Govedarica je istakao da će prva stvar koju će SDS uraditi, kako je rekao, nakon pobjede na opštim izborima u oktobru biti ukidanje i promjena nedavno izglasanog Zakona o koncesijama Republike Srpske "kojim je trenutna vladajuća većina u Republici Srpskoj praktično legalizovala otimačinu javnih resursa građana Republike Srpske".

"Građanima Republike Srpske je danas više nego ikad neophodna pravda i Srpska demokratska stranka će učiniti sve da u Republici Srpskoj stvori pretpostavke za izgradnju pravdenog društva", istakao je Govedarica.

U saopštenju se navodi da je skupu Područnog odbora Jug prisustovalo više od 300 članova SDS-a. /kraj/jp/mir/foto

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana