Говедарица: Посвећени смо народу и њиховим проблемима

Срна
Говедарица: Посвећени смо народу и њиховим проблемима

Бањалука - Предсједник Српске демократске странке /СДС/ Вукота Говедарица рекао је да је мото рада и функционисања СДС-а посвећеност народу и свим грађанима и брига о њиховим свакодневним проблемима.

Говедарица је рекао да је СДС увијек био посвећен проблемима и бригама обичног човјека, а да су се политички субјекти који су у Влади Српске "потпуно одродили од народа".


Он је истакао да посвећеност СДС-а народу потврђује и данаšње окупљање чланова Подручног одбора Југ у Градском одбору СДС-а у бањалучком насељу Рекавице.

"И овај скуп је доказ сигурне побједе СДС-а на октобарским изборима", рекао је Говедарица обраћајући се на скупу.

Он је разговарао са грађанима мањачког платоа, насеља Карановац, Крупа на Врбасу, Хан Кола, Бочац, Рекавице, Агино село, Крмине и осталим грађанима из јужног дијела Бањалуке о проблемима са којима се сусрећу, саопšтено је из СДС-а.

Говедарица је истакао да ће прва ствар коју ће СДС урадити, како је рекао, након побједе на опšтим изборима у октобру бити укидање и промјена недавно изгласаног Закона о концесијама Републике Српске "којим је тренутна владајућа већина у Републици Српској практично легализовала отимачину јавних ресурса грађана Републике Српске".

"Грађанима Републике Српске је данас виšе него икад неопходна правда и Српска демократска странка ће учинити све да у Републици Српској створи претпоставке за изградњу правденог друšтва", истакао је Говедарица.

У саопšтењу се наводи да је скупу Подручног одбора Југ присустовало виšе од 300 чланова СДС-а. /крај/јп/мир/фото

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана