Говедарица: Млади СДС-а имају осјећаја за своју локалну заједницу

Срна
Говедарица: Млади СДС-а имају осјећаја за своју локалну заједницу

Теслић - Предсједник СДС-а Вукота Говедарица рекао је вечерас, током финалне вечери 15. Илинданског турнира у малом фудбалу у организацији Младих СДС-а из Теслића, да је задовољан што млади СДС-а у овој општини, без обзира на политичку сцену, имају осјећаја за своју друштвену заједницу.

“Организовати овакав квалитетан турнир, који је показао и оправдао очекивања, веома је значајно и за локалну заједницу, и за Омладинску организацију СДС-а, и за мене који подржавам оваква дешавања”, рекао је Говедарица новинарима током паузе финалне утакмице.


Он је оцијенио да турнир у малом фудбалу привлачи велику пажњу заједнице и изразио наду да добија све обрисе традиционалног.

“Неко ће рећи побједници су сви, али вечерашњи побједник ће се уписати у малу монографску историју локалне заједнице Теслић и у оно што баштини СДС у својим архивама”, навео је Говедарица.

Потпредсједник Младих теслићког СДС-а Александар Шикановић, који је и један од организатора, навео је да се ове године на турнир одазвало 25 екипа, од којих у финалу играју “Шатори и хладњаче Јањић” и “Естра прома”.

Он је додао да је турнир почео 28. јула.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана