Govedarica: Glas za Mišovića, glas za demokratiju i promjene

Srna
Govedarica: Glas za Mišovića, glas za demokratiju i promjene

Trnovo - Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica večeras je u Trnovu pozvao stanovnike ove opštine da u nedjelju na prijevremenim izborima za načelnika ove opštine glasaju za kandidata SDS-a Nenada Mišovića, demokratiju i promjene.

"Nenad Mišović je pravi izbor i SDS od njega očekuje da bude gospodar i sluga naroda koji će ga izabrati", rekao je Govedarica na predizbornoj tribini ove stranke.


Ističući da dobro razumije šta znače ucjene, Govedarica je poručio biračima u Trnovu da se ne boje i da je došlo vrijeme za promjene.

"U nedjelju treba da pokažete koji je pravi izbor, a na Nenadu Mišoviću i SDS-u je da u naredne tri godine pokazuju da niste pogriješili", rekao je lider SDS-a.

Govedarica je dodao da u Republici Srpskoj nema nikakvog scenarija osim scenarija srpske demokratije, što treba da pokažu i prijevremeni izbori za načelnika Trnova.

Kandidat SDS-a za načelnika opštine Trnovo Nenad Mišović obećao je stanovnicima ove opštine da će nastaviti sa ranije započetim infrastrukturnim projektima te da će raditi na dovođenju novih investitora i otvaranju novih radnih mjesta.

"U registar Privrednog suda u Istočnom Sarajevu upisano je novoosnovano javno komunalno preduzeće koje će zaposliti 20 ljudi", rekao je Mišović, ističući da će među prioritetima biti i pomaganje funkcionisanja i opstanka Doma zdravlja i Osnovne škole.

Prema njegovim riječima, posebna pažnja biće posvećena socijalnim kategorijama, a neće izostati podrška nevladinim i sportskim organizacijama.

"U toku su radovi na izletištu Kazani, a radimo i na uređenju javnih površina i rasvjete", dodao je Mišović podsjećajući prisutne da stranke Saveza za promjene imaju skupštinsku većinu u ovoj opštini.

On je obećao da će kao načelnik raditi pošteno i u skladu sa zakonom.

Podršku Mišoviću dao je predsjednik Gradskog odbora SDS-a Istočno Sarajevo i delegat u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH Darko Babalj, koji je rekao da ova stranka neće dijeliti narod Trnova.

"Želimo da vratimo stanovnicima Trnova nadu i da otvorimo nova radna mjesta", istakao je Babalj.

Potpredsjednik SDS-a i ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH Mirko Šarović poručio je da je SDS uz stanovnike Trnova bio i kada su kandidati ove stranke pobjeđivali i gubili na izborima.

Prisutnima se obratio i potpredsjednik SDS-a i gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić, koji je izrazio zadovoljstvo velikim brojem prisutnih mladih ljudi, koje je pozvao da preuzmu odgovornost za promjene i budućnost Trnova i Srpske.

Poziv stanovnicima Trnova da izađu u nedjelju na izbore i glasaju za Mišovića uputio je i potpredsjednik SDS-a i načelnik Sokoca Milovan Bjelica.

U nedjelju, 24. septembra, u Trnovu će biti održani prijevremeni izbori za načelnika opštine, nakon što je načelnik Goran Vujičić iznenada preminuo 9. jula.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana