Говедарица: Глас за Мишовића, глас за демократију и промјене

Срна
Говедарица: Глас за Мишовића, глас за демократију и промјене

Трново - Предсједник СДС-а Вукота Говедарица вечерас је у Трнову позвао становнике ове општине да у недјељу на пријевременим изборима за начелника ове општине гласају за кандидата СДС-а Ненада Мишовића, демократију и промјене.

"Ненад Мишовић је прави избор и СДС од њега очекује да буде господар и слуга народа који ће га изабрати", рекао је Говедарица на предизборној трибини ове странке.


Истичући да добро разумије шта значе уцјене, Говедарица је поручио бирачима у Трнову да се не боје и да је дошло вријеме за промјене.

"У недјељу треба да покажете који је прави избор, а на Ненаду Мишовићу и СДС-у је да у наредне три године показују да нисте погријешили", рекао је лидер СДС-а.

Говедарица је додао да у Републици Српској нема никаквог сценарија осим сценарија српске демократије, што треба да покажу и пријевремени избори за начелника Трнова.

Кандидат СДС-а за начелника општине Трново Ненад Мишовић обећао је становницима ове општине да ће наставити са раније започетим инфраструктурним пројектима те да ће радити на довођењу нових инвеститора и отварању нових радних мјеста.

"У регистар Привредног суда у Источном Сарајеву уписано је новоосновано јавно комунално предузеће које ће запослити 20 људи", рекао је Мишовић, истичући да ће међу приоритетима бити и помагање функционисања и опстанка Дома здравља и Основне школе.

Према његовим ријечима, посебна пажња биће посвећена социјалним категоријама, а неће изостати подршка невладиним и спортским организацијама.

"У току су радови на излетишту Казани, а радимо и на уређењу јавних површина и расвјете", додао је Мишовић подсјећајући присутне да странке Савеза за промјене имају скупштинску већину у овој општини.

Он је обећао да ће као начелник радити поштено и у складу са законом.

Подршку Мишовићу дао је предсједник Градског одбора СДС-а Источно Сарајево и делегат у Дому народа Парламентарне скупштине БиХ Дарко Бабаљ, који је рекао да ова странка неће дијелити народ Трнова.

"Желимо да вратимо становницима Трнова наду и да отворимо нова радна мјеста", истакао је Бабаљ.

Потпредсједник СДС-а и министар спољне трговине и економских односа БиХ Мирко Шаровић поручио је да је СДС уз становнике Трнова био и када су кандидати ове странке побјеђивали и губили на изборима.

Присутнима се обратио и потпредсједник СДС-а и градоначелник Бијељине Мићо Мићић, који је изразио задовољство великим бројем присутних младих људи, које је позвао да преузму одговорност за промјене и будућност Трнова и Српске.

Позив становницима Трнова да изађу у недјељу на изборе и гласају за Мишовића упутио је и потпредсједник СДС-а и начелник Сокоца Милован Бјелица.

У недјељу, 24. септембра, у Трнову ће бити одржани пријевремени избори за начелника општине, након што је начелник Горан Вујичић изненада преминуо 9. јула.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана